Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Секс пози за бърз оргазъм Секс пози за бърз оргазъм
Facebook Twitter Google+   Когато става въпрос за оргазъм, не бива да допускате ситуациите, в които „почти“ да ви се случва. За да не... Секс пози за бърз оргазъм

 

Когато става въпрос за оргазъм, не бива да допускате ситуациите, в които „почти“ да ви се случва. За да не се стига дотам, аз съм се погрижила да ви представя две пози, които ще доведат до бързи положителни резултати с малко усилия(всеки за това се бори, нали? wink)

При тези пози, възможността да се достигнат G и С точките ви ще бъде далеч по-голяма, отколкото при други.

Секс осморка

  

Еротични инструкции:

Легни на пода по гръб, с две възглавници под дупето си.

Придържай коленете си леко присвити, а краката разтворени широко

. Ръцете ти трябва да придържат тялото му. Нека партньорът ти да проникне в теб от най-високия възможен ъгъл, поставяйки ръцете си от двете страни на главата ти. Нека той прави осморки с таза си, така че да почувстваш добре движенията му. Запомни, че ключът към успеха се дължи на осморките!

Защо ще ти хареса:

Защото така се удвоява удоволствието от докосванията на пениса му, който с въртеливите си движения докосва най-чувствителните ти точки, както вътре във вагината ти, така и клитора ти.

Еротична седалка

  

Нека партньорът ти седне на пода, с крака, изпънати напред. Той се обляга леко назад, на ръцете си за опора.Сядаш обърната с гръб към него, с крака от двете страни на бедрата му. Ходилата ти са стъпили на пода, а коленете са сгънати. Стискай мускулите на таза си, а той нека прави леки в ъртеливи движения със своя таз.

Защо ще ти хареса:

Когато си отгоре му е трудно да се достигне G точката, но обърната по този начин, контактът му с нея е наистина пряк и възможността да я докосне е голяма. Междувременно, той може да захапва вратлето ти, или да докосва други ерогенни зони .

 

Още от категорията
Коментари