Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Млада британка свали 32 кг. с много необичайна диета, пише The Sun. Саманта Фриго започнала работа като мениджър в местен пъб и тъй... Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Млада британка свали 32 кг. с много необичайна диета, пише The Sun. Саманта Фриго започнала работа като мениджър в местен пъб и тъй като храната за нея била безплатна, всеки ден обядвала и вечеряла фаст фууд. 

“По онова време изобщо не ядях зеленчуци и плодове и не пиех вода”, признава Саманта.

В резултат на това теглото й стигнало до 92 килограма.

Тя непрекъснато била в лошо настроение и се чувствала изморена, дори и предишната нощ да се е наспала добре. 

Тогава Фриго осъзнала, че трябва да промени нещо.

И се продължила на диета, която й позволявала да яде пица и паста почти всеки ден, но не надвишава определения лимит от калории.

Започнала да спортува и да ходи на фитнес пет пъти седмично. Намалила приема на газирани напитки и размера на порциите и напълно се отказала от вредната бърза храна.  

В първите дни изобщо не й било лесно, но след седмица се почувствала много по-весела и това я вдъхновило да продължи да се придържа към диета и активния начин на живот.

За девет месеца Саманта успяла да свали 32 кг.

Въпреки че изглежда прекрасно, младата жена продължава да се придържа към диетата си. И се надява, че историята й ще вдъхнови много момичета с нейния проблем. /

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Още от категорията
Коментари