Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Падна голяма тайна, свързана с Кейт Мидълтън и децата й СНИМКИ Падна голяма тайна, свързана с Кейт Мидълтън и децата й СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям стоят на опашката за британския трон, но това не означава, че детството им трябва... Падна голяма тайна, свързана с Кейт Мидълтън и децата й СНИМКИ

Децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям стоят на опашката за британския трон, но това не означава, че детството им трябва по някакъв начин да бъде особено различно от това на нормалните деца. Преди време от ви разкрихме голяма тайна, свързана с принцеса Шарлот и принц Джордж.

 

Малко след това лично малката красавица издаде голяма семейна мистерия.

Но сега бе разбулена поредна кралска загадка. Тя е свързана именно с принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луис и… майка им Кейт Мидълтън.

Оказа се, че лично съпругата на принц Уилям прави нещо доста (не)изненадващо с децата си.

Според приятелите на херцогинята на Кеймбридж тя спазва много прост принцип при отглеждането на шестгодишния принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и едногодишния принц Луис. А именно, че дори и да са британски престолонаследници, то те първо са обикновени деца.

„Пример за отглеждането на деца за нея е собственото й детство. Затова се опитва да прекарват повече време в провинцията, сред природата и заобиколена от близки роднини. Тя се бори за нормалното детство на синовете и дъщеря си“, споделя човек от Бъкингамския дворец.

Социалните проекти, в които херцогинята Кейт участва, отразяват нейното виждане за нормалната среда за децата. 

Първите посетители на градината на херцогинята за шоуто на цветята на Челси в Лондон бяха нейни собствени деца. Принц Джордж и принцеса Шарлот потопиха боси крака в рекичка, проучиха къщичка с дървета, а по-малкият им брат Луи си игра с въже. 

Вдъхновението за този проект херцогинята Катрин търси в детството си, в което тя често е ходила на походи и къмпинги.

„Кейт е любяща майка. И нейният публичен образ е това, което всички искаме да видим. Всички виждаме как тя се превръща в иделаната ни бъдеща кралица“, допълва източникът от Бъкингамския дворец. /

Харесайте и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Още от категорията
Коментари