Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Сексапилната Кристина разкри как бременните жени да са вечно красиви СНИМКИ Сексапилната Кристина разкри как бременните жени да са вечно красиви СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Сексапилната Кристина Романова успя да изненада всички. 25-годишната красива моделка, която наскоро стана майка за втори път, реши да сподели доста... Сексапилната Кристина разкри как бременните жени да са вечно красиви СНИМКИ

Сексапилната Кристина Романова успя да изненада всички. 25-годишната красива моделка, която наскоро стана майка за втори път, реши да сподели доста скандални свои снимки

Тя реши да сподели опита си с други жени, които очакват бебе.

В своя Instagram моделът публикува снимки, направени по време на бременност й и сподели доста интимни неща.

Кристина Романова

Тя разказа как да поддържам форма по време на бременността.

Кристина описа подробно всички упражнения, които е направила и блаодарение на които всяка бременна жена може да бъде в секси форма дори и в този период на живота й.

Кристина Романова

Романова предупреди своите абонати, че си струва да „слушате тялото си и да не бягате на фитнес от първите дни на бременността“.

„През първия триместър не се занимавах със спорт, просто ходех, защото бременността все още не е напълно стабилна през този период. Започвайки във втория триместър, започнах да практикувам пилатес и йога“, сподели тя.

​​​Кристина Романова

„Упражнявах се около пет пъти седмично в продължение на час и ходех всеки ден. Поставям повече акцент върху мускулите на краката, седалището и ръцете, малко упражнение върху мускулите на корема и гърба и разтягане. Много е важно да слушате тялото си и да не се претоварвате“, написа моделката.

Кристина Романова

На бъдещите майки, които живеят в Маями, Кристина дори препоръча конкретен треньор на име Зелда, с когото тя сама работеше и, както изглежда, беше доволна от резултата.

Романова подчерта, че е важно да се намери специалист, който има опит в работата с бременни жени.

„Много важна подробност: ако не сте спортували преди бременността, тогава не започвайте сега. Но активен начин на живот ще ви помогне по време на бременността и самото раждане“, категорична е Романова. /

Харесайте и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Кристина РомановаКристина РомановаКристина Романова​​​​​

Още от категорията
Коментари