Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Джулиана Гани призна най-голямото си притеснение… СНИМКИ Джулиана Гани призна най-голямото си притеснение… СНИМКИ
Facebook Twitter Google+ Джулиана Гани вече е много бременна и в очакване на своето първо дете. Щастливата новина тя успя да скрие цели 7 месеца,... Джулиана Гани призна най-голямото си притеснение… СНИМКИ

Джулиана Гани вече е много бременна и в очакване на своето първо дете. Щастливата новина тя успя да скрие цели 7 месеца, въпреки че е популярно лице и доста сериозна активност в социалните мрежи.

Стана ясно, че скоро силиконовата блондинка ще става майка не къде да е, а на сцената на новото шоу “Маскираният певец” пред многохилядна публика.

Оказа се, че именно Гани се крие зад маската на Коконата, но това, което сподели тя съвсем наскоро в компанията на бъдещия татко Илиян Найденов, определено развълнува последователите й.

“Колкото ни е хубаво, толкова ни е и притеснено за това дали ще можем да се справим и дали ще бъдем подходящия пример за детето. И на двамата ни е за първи път”, каза Джулиана в студиото на “Събуди се” по Нова тв.

“Аз нямам притеснения, по-скоро съм малко нетърпелив. Искам вече детето да е сред нас”, пък допълни Илиян, който покрай своята бременна приятелка пише много вдъхновено следващата си книга, вероятно посветена отново на фитнес и здравословно хранене.

 

Още от категорията
Коментари