Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Виолета Кралева: Умът и спортът да вървят ръка за ръка (видео   снимки) Виолета Кралева: Умът и спортът да вървят ръка за ръка (видео   снимки)
Facebook Twitter Google+Виолета Кралева е на 20 години, от София. Въпреки крехката си възраст тя вече активно се включва в различни общественополезни каузи. Най-отдадена... Виолета Кралева: Умът и спортът да вървят ръка за ръка (видео   снимки)

Виолета Кралева е на 20 години, от София.

Въпреки крехката си възраст тя вече активно се включва в различни общественополезни каузи. Най-отдадена обаче е на дейностите свързани с бежанците. Приема тялото си като изкуство и не се стеснява да се снима в Playboy.Завършила е професионална гимназия със специалност кино и аудиотехника, а в момента уча педагогика.
Вили участва в много проекти, събития, свързани с бежанците в България и света, и е съпричастна към съдбата им, затова придава истинска стойност на световния мир.

Споделя, че прима тялото си като на изкуство и никога не е имала негативно мнение нито към списанието, нито еротичната фотография. „Каква е разликата да си гол в списание или на плажа?“, разсъждава Вили. Харесва се и не би направила корекция по тялото си. След дълго колебание решава да участва в конкурса, когато получава пълната подкрепа на родители и приятелите.

Определя дома си като храм, в който мечтае да се върне след всяко свое пътуване, а семейството като най-голямата ценност. Това са и двете и най-големи мечти.

Когато става въпрос за идеалния мъж се иска умът и спортът да вървят ръка за ръка.

Приема еднополовите връзки вярвайки, че е по-добре едно дете да има двама бащи или две майки, отколкото цял живот да е само.

ГЛАСУВАЙТЕ за ВИОЛЕТА КРАЛЕВА – ТУК!!!

Още от категорията
Коментари